Personal information * Required
Initial(s):  *
Surname:  *
E-mail address:  *
Confirm E-mail address:  *
Your address
Street + number:  *
Postal code:  *
Domicile:  *
Phone number:  *
Country:  *
 Delivery also possible at this number:   (max. 35 characters)
 Delivery exclusively to my own address. 
Business orders VAT number obligated, mimimum order Ä50
Company:  
Chamber of commerce number:  
VAT number:  
Your comments
barbecue winkel
Survival winkel Nederland. De survival webshop voor alle survival artikelen voor de survival, scouting en airsoft.
Strandstoelen, Strandspeelgoed, opvouwbare bolderkarren, opblaasboten, alles voor het strand
Deze opvouwbare lichtgewicht opvouwbare bolderkar is het alternatief voor de opvouwbare bolderkar Brunner. Het opvouwen van de Mac Sports is eenvoudig. In 1 handbeweging vouwt u de bolderkar op tot een pakket van 75 x 50 x 21 cm. Vervolgens is de bolderkar makkelijk in de kofferbak van de auto te leggen of op te bergen.

De wielen van de opvouwbare bolderkar hebben een diameter van 21 cm. De opvouwbare bolderkar heeft luchtbanden met een groot loopvlak wat het rijden over het strand makkelijker maakt. De Mac sports bolderkar weegt slechts 10 kilo. Het frame is van aluminium en het doek van de kuip van sterk 600D Polyester. Door het lage gewicht en de luchtbanden is rijden met de bolderkar licht en comfortabel.

Door het lage gewicht van de opvouwbare bolderkar is het opbergen, cq in de auto tillen eenvoudig. De handgreep is uitschuifbaar zodat ook de handgreep van de opvouwbare bolderkar compact kan worden opgeborgen. De kuip van de bolderkar is gemaakt van heel sterk polyester. In versie 1 waren er tussenschotten aangebracht met klittenband. Dit ziet u ook op het filmpje. In versie 2013 zijn deze schotten niet meer aanwezig.

De opvouwbare bolderkar Mac Sports is leverbaar in de kleur rood. Een veelgestelde vraag over de bolderkar is of er kinderen in vervoerd kunnen worden. De bolderkar heeft een draagvermogen van 70 Kg. Omdat het geen kinderwagen is mogen wij het advies niet geven kinderen in de bolderkar te vervoeren. Van onze klanten vernemen wij dat de bolderkar veelvuldig, en vaak zelfs uitsluitend, voor het vervoer van kinderen wordt aangeschaft en gebruikt.

Omdat de ovouwbare bolderkar op luchtbandjes staat adviseren wij u een reservewiel mee te bestellen. Mocht er een bandje stuk gaan dan is het wiel snel vervangen zonder naar het juiste bandje moet zoeken. U kunt dan het andere bandje op uw gemak plakken met een bandenplak setje.

Type: bolderkar, compact opvouwbaar en lichtgewicht met luchtbanden
Merk: Mac Sports outline
Kleur bekleding: rood
Materiaal bekleding: Polyester
Materiaal frame: 25 en 10 mm diameter staal
Draagvermogen: Max. 70 kg
Afmetingen bolderwagen: 92 x 52 x 58 cm
Opgevouwen bolderkar: 75 x 52 x 21 cm
Gewicht: 10,5 kg
Diameter wielen: 21 cm
Breedte wielen: 7 cm
Trekstang: 75 cm
Verpakking: Doos

Bijzonderheden: Bolderkar na uitpakken goed luchten, bij voorkeur buiten. Deze karren komen vers van de pers en de bekleding kan de eerste dagen een sterke kunststof geur afgeven.
Verkooppunt van Rosti Mepal servies.
Kampeerwinkel aanbiedingen
Domeinnaamregistratie en webhosting door Groenleer ICT Services