Personal information * Required
Initial(s):  *
Surname:  *
E-mail address:  *
Confirm E-mail address:  *
Your address
Street + number:  *
Postal code:  *
Domicile:  *
Phone number:  *
Country:  *
 Delivery also possible at this number:   (max. 35 characters)
 Delivery exclusively to my own address. 
Business orders VAT number obligated, mimimum order Ä50
Company:  
Chamber of commerce number:  
VAT number:  
Your comments
vacuum zakken bestellen
Kampeerwinkels: Vrijbuiter Obelink Kampeerperfect De wit Vervat Kampeermarkt Kampeerwereld Bever
Deze opvouwbare lichtgewicht opvouwbare bolderkar is het alternatief voor de opvouwbare bolderkar Brunner. Het opvouwen van de Mac Sports is eenvoudig. In 1 handbeweging vouwt u de bolderkar op tot een pakket van 75 x 50 x 21 cm. Vervolgens is de bolderkar makkelijk in de kofferbak van de auto te leggen of op te bergen.

De wielen van de opvouwbare bolderkar hebben een diameter van 21 cm. De opvouwbare bolderkar heeft luchtbanden met een groot loopvlak wat het rijden over het strand makkelijker maakt. De Mac sports bolderkar weegt slechts 10 kilo. Het frame is van aluminium en het doek van de kuip van sterk 600D Polyester. Door het lage gewicht en de luchtbanden is rijden met de bolderkar licht en comfortabel.

Door het lage gewicht van de opvouwbare bolderkar is het opbergen, cq in de auto tillen eenvoudig. De handgreep is uitschuifbaar zodat ook de handgreep van de opvouwbare bolderkar compact kan worden opgeborgen. De kuip van de bolderkar is gemaakt van heel sterk polyester. In versie 1 waren er tussenschotten aangebracht met klittenband. Dit ziet u ook op het filmpje. In versie 2013 zijn deze schotten niet meer aanwezig.

De opvouwbare bolderkar Mac Sports is leverbaar in de kleur rood. Een veelgestelde vraag over de bolderkar is of er kinderen in vervoerd kunnen worden. De bolderkar heeft een draagvermogen van 70 Kg. Omdat het geen kinderwagen is mogen wij het advies niet geven kinderen in de bolderkar te vervoeren. Van onze klanten vernemen wij dat de bolderkar veelvuldig, en vaak zelfs uitsluitend, voor het vervoer van kinderen wordt aangeschaft en gebruikt.

Omdat de ovouwbare bolderkar op luchtbandjes staat adviseren wij u een reservewiel mee te bestellen. Mocht er een bandje stuk gaan dan is het wiel snel vervangen zonder naar het juiste bandje moet zoeken. U kunt dan het andere bandje op uw gemak plakken met een bandenplak setje.

Type: bolderkar, compact opvouwbaar en lichtgewicht met luchtbanden
Merk: Mac Sports outline
Kleur bekleding: rood
Materiaal bekleding: Polyester
Materiaal frame: 25 en 10 mm diameter staal
Draagvermogen: Max. 70 kg
Afmetingen bolderwagen: 92 x 52 x 58 cm
Opgevouwen bolderkar: 75 x 52 x 21 cm
Gewicht: 10,5 kg
Diameter wielen: 21 cm
Breedte wielen: 7 cm
Trekstang: 75 cm
Verpakking: Doos

Bijzonderheden: Bolderkar na uitpakken goed luchten, bij voorkeur buiten. Deze karren komen vers van de pers en de bekleding kan de eerste dagen een sterke kunststof geur afgeven.
Survival winkel Nederland. De survival webshop voor alle survival artikelen voor de survival, scouting, bivak en airsoft.
Strandstoelen, Strandspeelgoed, opvouwbare bolderkarren, opblaasboten, parasollen en alles voor het strand
Een Balbo vacuumzak voor kleding kopen? Natuurlijk doet u dat bij de online winkel die gespecialiseerd is in reisartikelen. Balbo vacuumzakken maken het mogelijk 4 keer meer kleding in te pakken of op te bergen in dezelfde koffer of kledingkast. Een Balbo vacuum zak werkt als volgt. Aan de ene zijde van de vacuum zak is deze te openen met een rits. Deze rits van de vacuumzak sluit na het vullen de Balbo vacuum zak hermetisch af. De Balbo vacuumzak is voorzien van een 1 richting ventiel. De reisversie heeft geen stofzuiger nodig om de lucht te verwijderen. Deze kunt u platdrukken of oprollen. De huishoud versie van de balbo vacuumzak sluit u aan op de stofzuiger. Omdat de verwijderde lucht niet terug naar binnen kan ontstaat nu een pakket met een volume dat wel 75% kleiner kan zijn dan het oorspronkelijk volume. Uw textiel kunt u uitstekend opbergen in een vacuum zak. De vacuumzak is lucht en waterdicht en beschermt tegen geurtjes, stof en ongedierte. Hiernaast neemt uw textiel nu nog maar 25% van de oorspronkelijke ruimte in en maakt u zo extra ruimte vrij in uw kledingkasten.
Kampeergoed is specialist in hoogwaardig kunststof servies en kampeerservies. Partner van Horeca-goed dat zich toelegt op de hoogste kwaliteit kunststof serviezen voor de horeca en serviezen voor permanent thuis gebruik. Het mepal rosti kampeer servies is uitermate geschikt voor gebruik op vakantie. Bestel nu eenvoudig alle Rosti Mepal serviezen. Levering in de meeste gevallen de volgende werkdag.
Kampeerwinkel aanbiedingen
Een vouwkrat is een klapkrat, een opvouwbare krat. De vouwkratten van Kampeergoed zijn anders. Deze vouwkrat wordt gebruikt in de industrie en export sector. Een bijna onverwoestbare vouwkrat die goed stapelbaar is, en bovendien snel in en uit te klappen. De bodem zal nooit uitzakken. De wanden van deze vouwkrat zal nooit scheuren. Deze vouwkrat gebruikt u thuis, in de caravan, vouwwagen of camper en in de schuur. De vouwkratten kunnen zware gewichten aan. De vouwkrat heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en is bovendien direct leverbaar.
Domeinnaamregistratie en webhosting door Groenleer ICT Services