-23%
Voorraad:  Op voorraad(Op werkdagen voor 15.00u besteld, morgen in huis)
Productnummer:
7699815
Ean nummer:
0056389098152
Merk:
Coghlan's
Type:
Overige
Kleur:
Zilver

€ 12,95

Nu voor: € 9,95

OF

Omschrijving Coghlan's Emergency Bag

Isolatie deken in zak vorm

Isolatiedeken of nooddeken in zakvorm. Waarom is de isolatie deken zo effectief? Warmte verliest u op verschillende manieren. Straling, geleiding en convectie (stroming) zijn de manieren waarop u energie afstaat aan de omgeving. Het materiaal waarvan de nooddeken is gemaakt voorkomt stroming van de lucht en verhinderd dat deze warmte van u opneemt. Daarnaast reflecteert de isolatie deken een groot deel van de stralingswarmte terug naar het lichaam. De nooddeken beschermd ook tegen (regen)water.

Wanneer u gezond bent en niet in nood verkeerd staat u niet zo stil bij een situatie waarin u zich bijvoorbeeld plotseling niet meer goed kunt bewegen. (Zoals bijvoorbeeld na het oplopen van een botbreuk) Warm blijven wordt dan ineens een belangrijk aandachtspunt. Om in de problemen te komen hoeft u heus niet naar de noordpool te gaan. Een groot deel van de trauma patienten die in het ziekenhuis aankomen zijn onderkoeld geraakt.

Een nooddeken is klein en licht en is overal in op te bergen. De minimale kosten wegen ruimschoots op tegen het voordeel dat u met de deken doet in een werkelijke noodsituatie.

Type: Nooddeken
Merk: Coghlans
Afmeting: 213 x 91 cm
Gewicht: 74 gram
Pakgewicht: 14 x 8 x 3 cm

In iedere auto hoort tenminste 1 nooddeken aanwezig te zijn!

Specificaties Coghlan's Emergency Bag

Kleur Zilver
Merk Coghlan's
Ean nummer 0056389098152

Schrijf een review voor: Coghlan's Emergency Bag

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring