Coghlan's Emergency Blanket

Schrijf de eerste review van dit product

-27%
Voorraad: Op voorraad bij leverancier (1 - 3 werkdagen)
Productnummer:
7698235
Ean nummer:
0056389082359
Merk:
Coghlan's
Type:
Nooddekens
Kleur:
Zilver

€ 6,75

Nu voor: € 4,95

OF

Omschrijving Coghlan's Emergency Blanket

Nooddeken Survival Coghlans

Waarom is de isolatie deken zo effectief? Warmte verliest u op verschillende manieren. Straling, geleiding en convectie (stroming) zijn de manieren waarop u energie afstaat aan de omgeving. Het materiaal waarvan de nooddeken is gemaakt voorkomt stroming van de lucht en verhinderd dat deze warmte van u opneemt. Daarnaast reflecteert de isolatie deken een groot deel van de stralingswarmte terug naar het lichaam. De nooddeken beschermd ook tegen (regen)water.

Wanneer u gezond bent en niet in nood verkeerd staat u niet zo stil bij een situatie waarin u zich bijvoorbeeld plotseling niet meer goed kunt bewegen. (Zoals bijvoorbeeld na het oplopen van een botbreuk) Warm blijven wordt dan ineens een belangrijk aandachtspunt. Om in de problemen te komen hoeft u heus niet naar de noordpool te gaan. Een groot deel van de trauma patienten die in het ziekenhuis aankomen zijn onderkoeld geraakt.

Een nooddeken is klein en licht en is overal in op te bergen. De minimale kosten wegen ruimschoots op tegen het voordeel dat u met de deken doet in een werkelijke noodsituatie.

Type: Nooddeken
Merk: Coghlans
Afmeting: 132 x 210 cm
Gewicht: 74 gram

Specificaties Coghlan's Emergency Blanket

Kleur Zilver
Merk Coghlan's
Ean nummer 0056389082359

Schrijf een review voor: Coghlan's Emergency Blanket

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring