Defa Disklok Stuurslot SCM Keur t/m 44 cm

Schrijf de eerste review van dit product

Defa Disklok Stuurslot SCM Keur t/m 44 cm-86506-30
Voorraad:  Op voorraad(Op werkdagen voor 15.00u besteld, morgen in huis)
Productnummer:
86506
Ean nummer:
8712295865067
Merk:
Defa
Type:
Stuursloten
Kleur:
Zilvergrijs
€ 179,99
OF

Omschrijving Defa Disklok Stuurslot SCM Keur t/m 44 cm

Stuurslot Disklok 44 cm

De disklok is een stuurslot. Het bestaat uit een grote holle metalen schijf die over het midden deelbaar is en over het stuur heen gaat. Het aanbrengen van het stuurslot om het stuur is eenvoudig en in enkele seconden klaar. Het hele stuur wordt bedekt. Het is niet de bedoeling dat de disklok strak om het stuur heen zit, maar het is juist de bedoeling dat het slot kan draaien. Zo is er geen grip op het stuur.

Verzekeringsmaatschappijen vereisen in veel gevallen een SCM gekeurd stuurslot. Wordt een stuurslot gebruikt zonder SCM keur dan is het mogelijk dat de schade bij diefstal niet gedekt is. De Disklok is een SCM goedgekeurd stuurslot dat voldoet aan het door de verzekeringsbranche gehanteerde keurmerk voor mechanische antidiefstal producten. De Disklok wordt geleverd met een gepatenteerde Tubar veiligheidssleutel, die is voorzien van een uniek codenummer wat duplicatie onmogelijk zou moeten maken. Het veiligheidslot is bestand tegen boor, hamer en beitel geweld. De reputatie van dit stuurslot, zijn unieke verschijning en het SCM keur schrikt autodieven af. Iedere disklok is voorzien van een uniek slot en heeft een uniek serienummer. De disklok wordt geleverd met 3 sleutels, gebruiksaanwijzing en garantie kaart.

Type: Stuurslot Disklok
Afmetingen: Geschikt voor sturen tot 44 cm diameter
SCM goed gekeurd: Ja
Aantal sleutels: 3

Let op: wilt u uw wagenpark beveiligen met de disklok? Wij kunnen dan voor u meerdere stuursloten voorzien van het zelfde slot, vraag gerust een maatwerk offerte aan.

Stuurslot Disklok voor sturen tot 39 cm
Stuurslot Disklok voor sturen tot 41.5 cm
Stuurslot Disklok voor sturen tot 44 cm

Specificaties Defa Disklok Stuurslot SCM Keur t/m 44 cm

Kleur Zilvergrijs
Maat 44 cm
Merk Defa
Ean nummer 8712295865067

Schrijf een review voor: Defa Disklok Stuurslot SCM Keur t/m 44 cm

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring