Gasbrander

-17%
Voorraad: Op voorraad bij leverancier (1 - 3 werkdagen)
Productnummer:
8400220
Ean nummer:
8022684000123
Merk:
No Label
Type:
Gasbranders
Materiaal:
Kunststof

€ 23,95

Nu voor: € 19,95

OF

Omschrijving Gasbrander

Gasbrander

Type: Gasbrander voor prikflesjes gas
Vermogen: 650 Watt
Electronische ontsteking: nee
Gas: prikflesjes gas

Gasbrander voor prikflesjes gas. Een eenvoudige gasbrander voor koken op de camping. Het vermogen van de brander is 650 watt. De kleine gasblikjes voor deze gasbrander hebben geen schroef aansluiting. Een kleine priem met een gaatje wordt door het gasblikje gedrukt. Een rubber ring voorkomt lekken van gas. Open de brander door bovenkant van de onderkant te schroeven.Plaats het gasblikje in de brander. Plaats de bovenkant nu weer op de onderkant van de brander en draai de bovenkant rechtsom.Op het moment dat de gasbrander het gasblikje aanprikt kan een klein beetje gas lekken. Dit is normaal. Houdt daarom de gasbrander rechtop bij het monteren van het gasblikje. Deze gasblikjes koopt u bij iedere kampeerwinkel.De gasfles wordt in een houder geplaatst en de bovenkant van de koopit perforeert deze met een puntje. Een rubbertje voorkomt lekken van gas. De houder is een klem, of een container die open en dicht wordt gedraaid om de blikjes te verwisselen. Deze blikjes zijn vrijwel altijd overal verkrijgbaar. Het is een allround kookpitje voor de kampeervakantie. Niet geschikt voor temperaturen rond het vriespunt. Zorg voor een stabiele ondergrond.Deze kookpitjes kunnen rechtstreeks op een Campingaz of Primus gasblikje worden geplaatst en daarna afzonderlijk en compact weer worden opgeborgen. In combinatie met bijvoorbeeld Primus Powergas is dit kooktoestel ook bij lage temperaturen te gebruiken.

Kookpitten voor een gasfles 901, 904 of 907 Campingaz.

Deze kookpitten zijn er in twee soorten.

1. het type dat rechtstreeks op de fles wordt geschroefd( eenvoudig, licht en met een hoger vermogen dan de kookpitjes op c206 blikjes gas.

2. Kooktoestel dat met een gasslang aan de gasfles wordt gekoppeld. ( uitgebreide, luxe en stabiele kooktoestellen)Meer luxe, uitgebreide kookpit, soms voorzien van thermische beveiliging. Deze kooktoestellen worden geleverd in een koffertje. Ze staan stabiel op de grond en u kunt er een behoorlijke pan op zetten. Goede oplossing voor allround kamperen of als extra kookpit. Deze toestellen werken meestal op de CP250 gasfles van campingaz maar sommige modellen zijn uitgebreid met de mogelijkheid ze op een gasslang aan te sluiten.


Specificaties Gasbrander

Merk No Label
Ean nummer 8022684000123
Materiaal Kunststof

Schrijf een review voor: Gasbrander

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring

Klantenreviews

Review door Peter
Ervaring
Kwaliteit
Prijs
Goed spul, redelijke prijs en snelle levering. Gewoon een goede winkel om te bestellen. (Geplaatst op 24-10-2018)