Hapro Dakkoffer Traxer 6.6 - Antraciet

Schrijf de eerste review van dit product

-5%
Voorraad: Op voorraad bij leverancier (1 - 3 werkdagen)
Productnummer:
5103003
Ean nummer:
8712232916791
Merk:
Hapro
Type:
Bagageboxen
Kleur:
Antraciet

€ 419,00

Nu voor: € 399,95

OF

Omschrijving Hapro Dakkoffer Traxer 6.6 - Antraciet

Hapro Dakkoffer Traxer 6.6 Antracite

De Hapro Traxer 6.6 is is 191cm lang, 81cm breed en 42cm hoog, is voorzien van het zeer innovatieve en handige Premium-Fit montage systeem, heeft een centrale 3 punts vergrendeling en als zeer groot voordeel een dubbelzijdige opening. Een comfortabele eigenschap die voor optimaal gemak zorgt tijdens het in-en uitladen en de bevestiging van de dakkoffer. De Hapro Traxer 6.6 heeft een inhoud van maar liefst 410 liter en mag tot wel 75 Kg beladen worden.

Het unieke, nieuwe Premium-Fit bevestigingssysteem zorgt voor een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op de dakdragers. Het monteren en demonteren is in een letterlijk handomdraai gebeurd! Speciale grijpklauwen klemmen via de draaiknop om de dakdrager, een ratelmoment laat u exact weten wanneer de klemmen stevig genoeg zijn aangedraaid. Door de compactheid van de Master-Fit ontstaat er nog meer ruimte voor uw bagage. De vier Premium-Fits zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven om zich perfect aan te passen aan de afstand tussen de dakdragers, waarbij de Premium-Fits zichzelf centreren. Het Premium-Fit bevestigingssyteem is geschikt voor alle gangbare dakdragers van vrijwel elk merk met een maximale breedte tot wel 95mm en een maximale hoogte tot wel 38mm. Voor optimale bescherming van de dakdragers en extra grip zijn de grijpklauwen omgoten met een synthetisch materiaal.

De metalen profielen in de bodem geven vertrouwen voor de vele jaren trouwe dienst die de Hapro Traxer 4.6 u biedt. Deze metalen profielen bieden extra stevigheid, stabiliteit en steun voor de dakkoffer. Het dynamische openingsysteem zorgt ervoor dat de dakkoffer makkelijk te openen en te sluiten is.

Meer ruimte, geen geluidsoverlast en minder brandstofverbruik! De Hapro Traxer 4.6 heeft een groot laad volume, 370 liter, dit is mede te danken aan de verzonken bodem. De verzonken bodem zorgt er niet alleen voor dat u meer spullen kunt meenemen, maar zorgt er ook voor dat de dakkoffer perfect aansluit op de carrosserie, dit zorgt voor minder luchtweerstand, dus minder geluidsoverlast, het welbekende fluiten. De Hapro Traxer 4.6 heeft een strakke aerodynamisch vormgeving dit heeft als groot voordeel dat het brandstofverbruik niet expliciet zal toenemen.

L x B x H (Buiten) 191 x 81 x 42 (cm)
L x B x H (Binnen) 186 x 76 x 41 (cm)
Inhoud (Liter): 410 Liter
Leeg gewicht 18 kg
Max belading 75 kg
Opening Rechts
Vergrendeling Centraal
Montage Easy fit
Spanbanden 2
Max.breedte/hoogte dragers 95mm/38mm
Certificering TV, ISO11154

Specificaties Hapro Dakkoffer Traxer 6.6 - Antraciet

Kleur Antraciet
Merk Hapro
Ean nummer 8712232916791

Schrijf een review voor: Hapro Dakkoffer Traxer 6.6 - Antraciet

Hoe waardeer je dit product? *

Aantal sterren 1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Ervaring