Winkel

Wil je het assortiment van Kampeergoed.nl met eigen ogen bekijken? Word je graag persoonlijk geholpen? Kom dan langs in onze fysieke kampeerwinkel in Montfoort (regio Utrecht). 

Let op, u kunt in onze winkel alleen pinnen of met cash betalen, credit cards worden helaas niet geaccepteerd.

Bekijk de campingartikelen in onze kampeerwinkel

Ga je binnenkort kamperen? Jouw vakantie voorpret begint zodra je je eerste stappen zet in onze kampeerwinkel. Je vindt hier alle kampeerartikelen onder één dak. Wel zo praktisch en fijn.

Wanneer je voor het eerst gaat kamperen, dan kan je je oriënteren op handige kampeerspullen die zeker van pas zullen komen. Gevorderde kampeerders die precies weten waar ze naar op zoek zijn, slaan ook hun slag in onze kampeerwinkel.

Plof in de showroom van onze camping speciaalzaak neer op een comfortabele campingstoel. Bekijk welke campingtafel het beste bij jouw eetgewoontes past en maak kennis met vele handige kampeeraccessoires. Wij helpen je om een keuze te maken!

Kom je speciaal voor een bepaald product langs? Niet alle producten uit ons assortiment zijn op voorraad in onze winkel. Neem gerust even vooraf contact op met één van onze winkelmedewerkers, zodat ze dit apart kunnen leggen. Tel: 0297-810099.

Advies van de kampeerspecialisten

Heb je geen idee welke haringen je nodig hebt? Kan je wel wat tips gebruiken bij het opzetten van een voortent? Wil je weten welke fietsendrager er op jouw caravan of camper past? Of heb je geen idee welke maat luifel je nodig hebt? Laat je adviseren door onze deskundige kampeerspecialisten. Zij kunnen je ook precies vertellen hoe je campingartikelen het beste onderhoudt.

Zes dagen per week word je in onze kampeerwinkel persoonlijk te woord gestaan en krijg je antwoord op al je specifieke vragen. Onze medewerkers zijn deskundig en hebben zelf een passie voor kamperen. Ze zorgen ervoor dat je altijd met de juiste kampeerartikelen onze winkel verlaat. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Rolstoelvriendelijkheid kampeerwinkel

De kampeerwinkel van KampeerGoed is op de eerste verdieping. Het is mogelijk om met hulp met een rolstoel bij onze kampeerwinkel te komen. Op dit moment zijn we wel aan het kijken om de bereikbaarheid van onze winkel te verbeteren. Zodra deze verbeteringen uitgevoerd zijn, vermelden we dit op de website.