Openingstijden kampeerwinkel

Dit zijn de gebruikelijke openingstijden van onze winkel:

Maandag 09:00 t/m 18:00
Dinsdag 09:00 t/m 18:00
Woensdag 09:00 t/m 18:00
Donderdag 09:00 t/m 18:00
Vrijdag 09:00 t/m 18:00
Zaterdag 09:00 t/m 15:00
Zondag Gesloten

Winkelen op afspraak

Het is mogelijk om op afspraak te komen winkelen in de kampeerwinkel in Montfoort. In de winkel zijn diverse maatregelen genomen om het winkelen op afspraak veilig te laten verlopen. Daarbij gelden de volgende maatregelen:

 1. Maak online via webshop@kampeerperfect.nl een afspraak of maak telefonisch een afspraak via 0297-252526. Je ontvangt een bevestiging van deze afspraak. 
 2. Houd er wel rekening mee dat er minimaal 4 uur tussen het inplannen van de afspraak en je bezoek aan de winkel zit.
 3. Het maken van een afspraak is voor één tot twee personen. Heb je klachten? Kom dan niet naar de afspraak en zeg de afspraak af.
 4. Per winkel mogen er twee klanten tegelijk binnen zijn. Draag een mondkapje en houdt 1,5 meter afstand van de winkelmedewerkers en de andere klant. 
 5. De afspraak heeft een tijdslot van minimaal 10 minuten. Het is mogelijk om eerder weg te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om in overleg een tijdslot van langer dan 10 minuten in te plannen.
 6. Betaal zoveel mogelijk contactloos.

Bestelling afhalen in de winkel

Het ook mogelijk om een bestelling af te halen bij de kampeerwinkel. In de kampeerwinkel zijn diverse maatregelen genomen om het afhalen van jouw bestelling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarbij gelden de volgende maatregelen:

 1. Plaats de bestelling via de website (KampeerPerfect/KampeerGoed/MelamineGoed/KampeerStoelen).
 2. Op de afrekenpagina is het mogelijk om aan te geven dat je de bestelling wilt afhalen.
 3. Vermeld in de opmerkingen wanneer je de bestelling af wilt halen. Vermeld hierbij zowel de datum als het tijdstip.
 4. Houd er rekening mee dat er vier uur tussen het plaatsen van de bestelling en afhaalmoment zitten.
 5. We vragen je bij het plaatsen van de bestelling om van tevoren te betalen via de website, zodat we het aantal contactmomenten zo laag mogelijk kunnen houden. 

Wil je bij het afhalen van de bestelling ook nog wat artikelen in de winkel bekijken? Dit is alleen mogelijk, wanneer je hier van tevoren afspraak voor maakt.

Routebeschrijving

Onze kampeerwinkel bevindt zich in de regio Utrecht. Een route naar onze winkel in Montfoort is hier eenvoudig uit te stippelen. Langs de N228 staat een pand waar het logo van Kampeerperfect.nl op staat. De winkel van Kampeerperfect is samen met het autobedrijf Van den Hadelkamp auto's en Koelbox4you in één bedrijfspand gevestigd. In onze winkel vind je het assortiment van Kampeerperfect.nl, Kampeergoed.nl, Melaminegoed.nl en Kampeerstoelen.nl.

Let op! Houd er wel rekening mee dat wij niet al onze producten in de webshop op voorraad hebben in de winkel!

Openingstijden klantenservice

Voor de openingstijden van onze klantenservice kun je hier terecht.