Campings in de Regio Montfoort

15-07-2020
Campings in de Regio Montfoort

Kampeerperfect is inmiddels al langer dan een jaar gevestigd in Montfoort. Vorig jaar is KampeerPerfect van Uithoorn naar Montfoort verhuisd. In de regio Montfoort zijn er veel mogelijkheden om te kamperen. Het is een mooie groene omgeving waar meerdere activiteiten te doen zijn. Deze blog gaat dan ook over de verschillende campings in de regio.

Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard

Heb je behoefte aan kamperen in de natuur? Dat kan bij Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard. Zoals de naam al zegt, je hebt de mogelijkheid om te kamperen bij de boomgaard met appel- en perenrassen, pruimen en walnoten. Op het kampeerterrein is het niet mogelijk om met de caravan te kamperen. Omdat het een natuurkampeerterrein is, heb je een Natuurkampeerkaart nodig. Deze is hier ook te koop.

Camping Midden op ’t landt

Camping Midden op 't landt is een camping met ruime kampeerplaatsen in Benschop. De camping ligt in het mooie Lopikerwaard, waar je uitzicht hebt over de weilanden. Bij de camping is ook een pannenkoekenhuis.

Camping de Boogaard

Op 2,5 kilometer van Oudewater is de Camping de Boogaard met 40 plaatsen. Door de prachtige ligging in de uiterwaarden geniet je van de rust en natuur. Er zijn ook verschillende activiteiten te doen. Het is namelijk een prachtige omgeving met diverse wandel- en fietsroutes, maar er is ook de mogelijkheid om te vissen of kanoën. De camping is gevestigd in Hekendorp.

Camping De Boerinn

Camping de Boerinn is een echte boerderijcamping met 50 campingplaatsen. Op het terrein zijn veel verschillende activiteiten. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Bijzondere activiteiten op deze camping zijn onder andere de poldersporten, boogschieten, skelterraces, klompengolf en (hooi)hutten bouwen. Op het campingterrein zijn er ook dieren en is er een speeltuin. Camping De Boerrin is gevestigd in Kamerik.

In de regio zijn er veel activiteiten te doen en zijn er diverse streekproducten verkrijgbaar. In volgende blogs lees je over activiteiten en streekproducten.

« Terug naar al ons kampeernieuws