Corona update winkel en webshop

24-03-2020
Corona update winkel en webshop

Ook bij Kampeerperfect.nl, Melaminegoed.nl, Kampeergoed.nl en Kampeerstoelen.nl hebben wij voorzorgmaatregelen getroffen voor de bescherming van de gezondheid van zowel de klanten als onze medewerkers.

Voorzorgsmaatregelen in de winkel

De winkel is op dit moment nog wel geopend. De medewerkers houden voldoende afstand en schudden geen handen. Daarnaast houden wij goed in de gaten of er niet te veel personen aanwezig zijn in onze winkel. Hierbij hanteren we het advies van RIVM en de overheid. 

We willen u dan ook vragen om hier rekening mee te houden. Mocht u toch langskomen in onze winkel. Dan vragen we u om 1,5 meter afstand te houden.  Daarnaast willen we u vragen om alleen langs te komen en niet met meerdere personen. Wanneer u een product koopt in onze winkel, dan gaat onze voorkeur uit naar pinbetalingen. Toch willen we u er op attenderen dat het ook mogelijk is om de producten uit onze winkel ook online bestellen zijn. Ook is het mogelijk om telefonisch of per e-mail vragen te stellen. 

Vertoont u verkoudsheidsklachten of heeft u koorts? Dan willen we u vragen om uw vragen telefonisch of per e-mail te stellen of uw product online te bestellen. 

Bestelling webshop

Natuurlijk is het gewoon mogelijk om bestellingen via onze website te plaatsen. Het kan wel zo zijn dat de levertijd van uw bestelling iets langer is. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden over de levertijden. Heeft u vragen over de levertijd van een product? Bel dan even met onze klantenservice (op maandag gesloten) of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl

Als er wijzigingen zijn, dan houden we u op de hoogte via onze social media. We houden de adviezen van het RIVM en de overheid in de gaten. 

Voor nu willen we iedereen sterkte wensen. 

Met vriendelijke groet, 

Het team van Kampeerperfect.nl, Melaminegoed.nl, Kampeergoed.nl en Kampeerstoelen.nl

« Terug naar al ons kampeernieuws