Top Parasols

02-07-2020
Top Parasols

De vorige blogs gingen over tarpen, schaduwdoeken en strandtenten. Deze week gaat het over diverse parasols, want parasols zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. In deze blog lees je over de top parasols uit het assortiment van KampeerPerfect.

Strandparasols

De strandparasols uit het assortiment van KampeerPerfect zijn onder andere van Terra Nation, Brunner en Bo-Camp.

De Terra Nation Kau Kiri Plus biedt bescherming tegen schadelijke zonnestralen (UPF50+). De parasol heeft een diameter van Ø200 cm en afgeronde tips voor het voorkomen van letsel. De luxe parasol is geschikt voor twee personen. Voorzien van diverse opbergmogelijkheden zoals: haken en een opbergnet.

Op zoek naar een compactere strandparasol? Dan is de Brunner Ride2Sea Parasol de parasol waar je naar op zoek bent. Doordat de parasol zo compact op te bergen is, is deze ook zeer geschikt voor motorrijders, fietsers en wandelaars. Het is handige parasol welke goede bescherming tegen de zon biedt. Inclusief een draagtas met draagband. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Compacte parasols

De strandparasols zijn natuurlijk over het algemeen groter van formaat. Wanneer je een keer alleen in de tuin of op het balkon zit is het misschien nogal veel werk om een grote parasol op te zetten. Gelukkig zijn er een aantal compacte parasols verkrijgbaar.

De Bo-Camp Stoelparasol is een compacte parasol die eenvoudig aan een stoel te klemmen is. Voorzien van een stalen frame. De parasol biedt bescherming tegen schadelijke zonnestraling.

Een schaduwrijke plek maken op het balkon? Dat kan met een Parasol voor balkon! Op een balkon kan het snel warm worden, zeker wanneer je ook nog uit de wind zit. De parasol voor een balkon heeft een diameter van Ø135 cm en is te bevestigen aan het hek van je balkon. Zo zit je toch lekker in de schaduw! Na gebruik berg je de parasol gewoon op in de meegeleverde draagtas. Dan blijft de parasol netjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar wordt assorti geleverd. Het is een verrassing welke kleur je krijgt.

Op zoek naar accessoires voor bij de parasols? De producten vind je terug in de categorie windschermen en parasols. Op zoek naar een strandtent? Ook strandtenten zijn te koop in de webshop van Kampeerperfect!

« Terug naar al ons kampeernieuws