Top strandtenten

25-06-2020
Top strandtenten

Het is weer mooier weer en het is nu weer tijd om daarvan te genieten. De aankomende weken wordt het weer warmer. Dan is het ook belangrijk dat je goed uitkijkt voor de sterkte van de zon. Met een strandtent maak je eenvoudig een plek uit de wind én uit de zon! In ons assortiment zijn de strandtenten van onder andere Bo-Camp en Terra Nation verkrijgbaar.

Bo-Camp Windschelp

Bo-Camp Windschelp is ideaal voor gebruik op het strand of op de kampeerplaats. De strandtent heeft een vast grondzeil en is gemakt van sterk 170T Polyester. Met deze windschelp heb je de mogelijkheid om lekker uit de wind te zitten. Daarnaast zit je ook niet in de felle zon. Deze windschelp is inclusief haringen en een draagtas. Na gebruik is de windschelp compact op te vouwen en dus eenvoudig mee te nemen naar de volgende locatie!

Terra Nation Windschelp

De Terra Nation Hare Kohu Plus Windschelp is een luxe windschelp van 180x180 cm. Door het automatische systeem is het heel eenvoudig om de windschelp op te zetten en af te breken. Haringen en koorden zijn inclusief. Hierdoor staat de windschelp extra stevig. De tent zorgt voor 98% UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Daarnaast zitten er aan de binnenkant van de schelp vakken waarin je persoonlijke spullen opbergt. Na gebruik stop je de tent in de draagtas met schouderbanden. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Terra Nation Plus Strandtent

De Terra Nation Reka Kohu Plus Strandtent is een ruime strandtent voor drie personen. Door het unieke paraplu systeem is de tent met een beweging op te zetten en af te breken. Het doek van de strandtent biedt bescherming tegen schadelijke zonnestralen (UPF 50+). De ramen zijn van gaas gemaakt wat zorgt voor ventilatie. Daarnaast is de strandtent voorzien van zakken aan de buitenkant, welke te vullen zijn met zand, schelpen of steentjes. Hierdoor staat de tent nog steviger. De tent is inclusief haring, scheerlijnen en een handige draagtas.

Vragen over strandtenten of windschelpen?

Neem dan contact op met de Klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op 0297-252526 of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl Bekijk de categorie Strandtenten voor het actuele assortiment van strandtenten en windschelpen. Op zoek naar andere producten voor het strand? Deze artikelen zijn terug te vinden in de categorie strandartikelen.

« Terug naar al ons kampeernieuws