Wij gaan verhuizen

19-02-2019

Ondernemer Maurice van den Hadelkamp neemt Kampeerperfect over!

Montfoort – Vanaf 1 maart zal het nu in Uithoorn gevestigde Kampeerperfect worden voortgezet vanaf de Krekenburg 7 in Montfoort. Maurice van den Hadelkamp zal het bedrijf overnemen van de familie Marsman. Het betreft zowel de winkel als de webshop. De familie van den Hadelkamp heeft al jarenlange ervaring met webshops en bijbehorende showrooms. Zij zijn eigenaar van Koelbox4you, Wijnkoeling4you, Kampeerstoelen4you en Outdoorliving4you. Zodoende is Kampeerperfect een prachtige aanvulling op de huidige webshops.

Kampeerperfect wordt gevestigd in hetzelfde pand naast de showroom van Koelbox4you. Wel zo makkelijk voor alle kampeerders. Met het vestigen van Kampeerperfect in hetzelfde pand als Koelbox4you en Kampeerstoelen4you kan de klant alles voor een geslaagde kampeervakantie op één plek vinden. Maurice wil op deze manier alle kampeerders van Nederland en België kunnen voorzien in een complete kampeeruitrusting. Online gaat Maurice net als bij zijn andere webshops voor een snelle levering, veilig betalen, vakkundig en persoonlijk advies.

Gedurende de verhuizing van Uithoorn naar Montfoort zal de online winkel gewoon open blijven. De winkel in Montfoort opent zijn deuren vanaf 19 april 2019. Maurice van den Hadelkamp en zijn team kijken er naar uit u te ontmoeten. Tot die tijd bent u van harte welkom op www.kampeerperfect.nl.

« Terug naar al ons kampeernieuws