Betalen

Buckaroo

Onze betaalpartner voor het afrekenen in onze webshop is Buckaroo. Buckaroo is begonnen in 2005 als eerste aanbieder van iDEAL in Nederland. Onder toezicht van De Nederlandsche Bank worden de inkomende betalingen gekoppeld met de juiste openstaande post. Gelden verlopen via een Stickting Derden Gelden-rekening, dit is ook het bankrekeningnummer dat je op de afschrift ziet staan. Buckaroo streeft altijd naar de meest veilige, snelste en gemakkelijkste manier van betalen.

iDEAL Logo_iDEAL

Met iDEAL betaal je via de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Wanneer je betaalt met iDEAL kan dit direct zonder een account aan te maken.

AfterPay AfterPay

Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Handig toch? Dat vinden wij ook! 
Afterpay stuurt je een factuur per e-mail, hierna krijg je een betalingstermijn van twee weken.
Het enige wat je voor deze service hoeft te betalen is €2,50.

Wanneer je kiest voor een betaling via AfterPay dan kan dit tot een factuurbedrag van €450,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden dan kun je jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met Afterpay.

Mastercard (alleen in onze webshop):

Betalen met je Mastercard creditcard is bij ons mogelijk. Via onze SSL-beveiligde server kun je veilig je gegevens invoeren, wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling.

Visa

Ook betalen met je Visa creditcard is mogelijk. Bij een Visa betaling wordt gebruik gemaakt van het veiligheidsprotocol Verified by Visa.

eMaestro

Deze betaalmethode is alleen geschikt voor klanten uit België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Turkije. Met eMaestro betaal je online met je pinpas (ofwel debet-card). eMaestro is eigendom van MasterCard. Betalingen die met deze betaalmethode worden gedaan zij voor 100% gegarandeerd.

V PAY

V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa. Net als voor Maestro, de bekende debetkaart van MasterCard, geldt dat V PAY betalingen gegarandeerde betalingen zijn. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa.

Bancontact (Mister Cash)

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de veilige eigen internetbankieromgeving, net als bij iDEAL in Nederland.

Cadeaubon

Zorg ervoor dat je jouw unieke code goed overneemt in de winkelwagen bij het kopje 'kortingscode'. Het is ook mogelijk om een cadeaubon in te wisselen in onze winkel.