Bezorgen en Afhalen

Wij verzenden met:

Wij hebben de beste keuze gemaakt als het gaat om het verzenden van jouw bestelling. Bezorgdienst Packs zorgt ervoor dat jouw pakket veilig en snel bij je thuis wordt afgeleverd. Wanneer jouw pakket ons magazijn verlaat word je hierover door Packs per e-mail geïnformeerd.
Zodra het pakket door Packs is ontvangen, krijg je informatie wanneer zij verwachten langs te komen. Het pakket is te volgen met de Track & Trace code die je van Packs ontvangt.

Niet thuis bericht:
Wanneer je niet thuis bent op het moment dat de pakketbezorger bij je aan de deur staat, dan wordt er altijd geprobeerd het pakket bij één van je buren af te leveren. De bezorger doet een kaartje in de bus waar de zending afgeleverd is. Als het ook niet mogelijk is om het pakket bij je buren af te leveren dan ontvang je een kaartje in de brievenbus met het telefoonnummer van het PacksCenter in de regio. Door dit telefoonnummer te bellen is het mogelijk om een nieuwe afspraak te maken.

Levertermijn:

Wanneer de artikelen van jouw bestelling bij ons op voorraad zijn, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Wanneer de bestelling voor 15:00 geplaatst is. Het pakket wordt meegegeven aan onze bezorgdienst Packs. Als Packs jouw pakket vandaag bij ons heeft opgehaald, dan wordt deze morgen al bij je thuis afgeleverd!

Afhalen:
Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling wenst af te halen, wanneer je voor afhalen kiest worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten

Voor alle bestellingen berekenen wij € 7,50 verzendkosten.

Let op; voor luifels of ander grootgoed én zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven, raadpleeg hiervoor de volgende pagina - Verzendkosten