Bezorgen en Afhalen

Wij verzenden met:

Wij hebben de beste keuze gemaakt als het gaat om het verzenden van jouw bestelling. Bezorgdienst PostNL zorgt ervoor dat jouw pakket veilig en snel bij je thuis wordt afgeleverd. Wanneer jouw pakketje ons magazijn verlaat wordt je hierover door PostNL per e-mail geïnformeerd.
Zodra het pakket door PostNL is ontvangen, kun je zien wanneer zij daarmee bij je langskomen. Wanneer je het pakket wilt volgen kan dit met de Track & Trace-code welke je van PostNL ontvangt.

Niet thuis bericht:
Wanneer je niet thuis bent op het moment dat de pakketbezorger bij je aan de deur staat, dan wordt er altijd geprobeerd het pakket bij één van je buren af te leveren. Mocht ook dit niet lukken dan laat hij of zij een bericht voor je achter met daarop een ‘niet thuis-code’. Met deze code kun je zelf kiezen waar en wanneer je je pakket wilt ontvangen, deze keuze kun je tot 22.00u doorgeven. Wanneer je niets doet probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer.
Wanneer het ook de tweede keer niet lukt om het pakketje af te leveren, dan wordt het voor je bewaard op een PostNL locatie bij jouw in de buurt. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakketje op te halen. Daarna wordt het weer teruggestuurd naar de afzender.

Liever niet afleveren bij de buren?
Wanneer je een artikel besteld, dat uit voorraad geleverd wordt, kun je tijdens het bestelproces aangeven dat het niet bij de buren mag worden afgeleverd. Bij punt 2 is ‘standaard verzending’ aangevinkt, wanneer je klikt op ‘meer bezorgtijden en ophaalpunten’, kun je aanvinken ‘bij niet thuis, niet bij buren bezorgen’.

Levertermijn:
Wanneer alle artikelen, welke je hebt besteld, bij ons aanwezig zijn, wordt jouw bestelling netjes verpakt. Het pakket wordt meegegeven aan onze bezorgdienst PostNL. Als PostNL jouw pakket vandaag bij ons heeft opgehaald, dan wordt deze morgen al bij je thuis afgeleverd!

Afhalen:
Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling wenst af te halen, wanneer je voor afhalen kiest worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot € 50,- berekenen wij € 6,95 verzendkosten.
Bestellingen boven de € 50,- worden GRATIS verzonden.

Let op; voor luifels of ander grootgoed én zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven, raadpleeg hiervoor de volgende pagina - Verzendkosten